uApps.dk har udviklet Run-O-Meter appen som en Freemium app. Denne SERVICE leveres af uApps.dk uden omkostninger og er beregnet til brug som den er.
Denne side bruges til at informere besøgende om vores fortrolighedspolitikker med indsamling, brug og videregivelse af personlige oplysninger, hvis nogen har besluttet at bruge vores service.
Hvis du vælger at bruge vores Service, accepterer du indsamling og brug af oplysninger i forbindelse med denne politik. De personlige oplysninger, vi indsamler, bruges til at yde og forbedre tjenesten. Vi vil ikke bruge eller dele dine oplysninger med nogen undtagen som beskrevet i denne privatlivspolitik.
Vilkårene i denne Privacy Policy har de samme betydninger som i vores Vilkår og betingelser, som er tilgængelige på Run-O-Meter, medmindre andet er defineret i denne Privacy Policy.
For en bedre oplevelse vil vi muligvis kræve, at du afgiver visse personligt identificerbare oplysninger, herunder men ikke begrænset til køn, GPS-placering, mens du bruger vores service. De oplysninger, vi anmoder om, bliver bevaret af os og brugt som beskrevet i denne privatlivspolitik.
Appen bruger ikke tredjepartstjenester, der kan indsamle oplysninger, der bruges til at identificere dig.
Vi kan anvende tredjeparts virksomheder og enkeltpersoner på grund af de følgende årsager:
  • At lette vores Service
  • At yde Tjenesten på vores vegne
  • At udføre Service-relaterede tjenester; eller
  • At hjælpe os med at analysere, hvordan vores Service bruges.
Vi vil gerne informere brugere af denne Service om, at disse tredjeparter kan have adgang til dine personlige oplysninger. Årsagen er at udføre de opgaver, der er tildelt dem på vores vegne. De er dog forpligtede til ikke at oplyse eller bruge oplysningerne til andre formål.
Vi sætter pris på din tillid til at give os dine personlige oplysninger, og vi stræber derfor efter at bruge kommercielt acceptable midler til beskyttelse af disse. Men husk, at ingen overførselsmetode over internettet eller elektronisk lagringsmetode er 100% sikker og pålidelig, og vi kan ikke garantere den absolutte sikkerhed.
Denne Service kan indeholde links til andre websteder. Hvis du klikker på et tredjepartslink, bliver du sendt til dette websted. Bemærk, at disse eksterne websteder ikke drives af os. Derfor anbefaler vi stærkt at du gennemgår privatlivspolitikken for disse websteder. Vi har ingen kontrol over og påtager os intet ansvar for indholdet, privatlivspolitikken eller praksis for tredjepartswebsteder eller -tjenester.
Disse tjenester henvender sig ikke til nogen under 13 år. Vi indsamler ikke bevidst personligt identificerbare oplysninger fra nogen heller ikke fra børn.
Vi kan opdatere vores privatlivspolitik fra tid til anden. Det anbefales derfor, at du regelmæssigt besøger denne side for eventuelle ændringer. Vi meddeler dig eventuelle ændringer ved at opdatere vores privatlivspolitik på denne side. Disse ændringer træder i kraft umiddelbart efter, at de er publiceret på denne side.
Hvis du har spørgsmål eller forslag til vores privatlivspolitik, bedes du kontakte os.
Denne privatlivspolitik er lavet på privacypolicytemplate.net modificeret/lavet af App Privacy Policy Generator og frit oversat til dansk.

© 2018 uApps.dk - myApps - Ulrich Bjerre - VAT: DK34512477